Na današnjoj press konferenciji predstavljen Edi Sinadinović

  • 04/12/2015

Na današnjoj press konferenciji, koja je održana u prostorijama kluba, osim Predsjednika kluba i prvog trenera Borisa Džidića, novinarima se nakon predstavljanja obratio i novi igrač OKK „Sloboda“, Edi Sinadinović.

„Nadam se da ću uspijeti donijeti novu energiju u ekipu i da ću opravdati povjerenje koje su mi mojim angažovanjem ukazali predstavnici kluba. Već sam igrao Ligu 12, Prvenstva BiH i dosta dobro poznajem situaciju u BH košarci. Zbog toga smatram da možemo da ostvarimo naš cilj, plasman među prvih šest ekipa, bez obzira na nešto lošiju trenutnu poziciju na tabeli. Mislim da je ekipa malo psihički pala nakon nekoliko vezanih poraza, ali i da prvom sljedećom utakmicom imamo priliku da to stanje promjenimo i raspoloženje u timu podignemo na viši nivo. Favoriti smo protiv mostarske ekipe, KK „Student“, ali to trebamo da pokažemo i na terenu. Ako budemo uradili što stručni štab traži od nas, mislim da će tako i biti.“ – u svom prvom obraćanju kao igrač OKK „Slobode“, između ostalog, kaže Sinadinović.

Podsjećamo da je susret OKK „Sloboda“ – KK „Student“ u nedjelju 06.12.2015. godine u 19:30 sati u velikoj dvorani SKPC „Mejdan“. Nadamo se da će te svojim prisustvom pomoći našem klubu da prevaziđe trenutne probleme i vrati se na mjesto koje mu i pripada, u sami vrh bosanskohercegovačke košarke.