Liga 12: Sloboda sa Leotarom u subotu u Mejdanu

  • 13/10/2015

Prvo kolo košarkaškog Prvenstva BiH, popularna Liga 12, počinje 17. oktobra kada Sloboda u Mejdanu dočekuje Leotar iz Trebinja. Utakmica počinje u 19:30h.

Nakon završetka Lige 12 pet prvoplasiranih ekipa će zajedno sa Igokeom igrati Ligu za prvaka, dok će ekipe od šestog do jedanaestog mjesta igrati Ligu za ostanak. Iz Lige će po automatizmu ispasti posljednjeplasirana ekipe, te dvije najlošije plasirane ekipe iz Lige za ostanak. Četiri prvoplasirane ekipe u Ligi za prvaka će igrati završnicu prvenstva.

Cijene ulaznice su 3KM, dok je cijena sezonske ulaznice 35KM. Cijena karte prijatelja kluba je 50KM.

Sezonske ulaznice kao i karte prijatelja kluba važe za sve utakmice Lige 12, utakmice Lige za prvaka/ostanak, kao i za doigravanje, kup i prijateljske utakmice. Kupovina sezonskih ulaznica i karata prijatelja kluba je moguća u klupskim prostorijama svakim radnim danom od 09:00h do 15:00h.

Za sve vlasnike sezonskih ulaznica, karti prijatelja kluba, članove skupštine, kao i za akreditovane predstavnike medija i članove RKS-a, pored standardnih ulaza, će biti biti obezbjeđen i poseban ulaz (drvena klizna vrata u holu SKPC Mejdan, u blizini službenog ulaza, do Fan Shopa OKK Sloboda) kao i obezbjeđeno sjedenje i navijanje na teleskopima Sjever i B.

Za više informacija pozovite broj telefona +387 (0) 35 258 109.