Važno obavještenje za utakmicu Sloboda – Spars

  • 29/10/2013

Utakmica trećeg kola Lige 12 KS BiH između OKK “Sloboda” Tuzla i OKK “Spars” Sarajevo će se igrati u subotu 2. novembra sa početkom u 19:00h. Zbog Jesenjeg sajma utakmica će biti odigrana u Maloj dvorani SKPC Mejdan. Kapacitet Male dvorane je 800 sjedećih mjesta, te će u prodaju biti pušteno 800 ulaznica po cijeni od 2KM.

Ulaznice će se moći kupiti na novoj biletarnici u SKPC Mejdan (kod službenog ulaza), a jedna osoba će moći kupiti najviše 5 ulaznica. Prodaja ulaznica će biti u četvrtak i petak od 10:00h do 14:00 i od 17:00h do 19:00h i na dan utakmice ukoliko ostane neprodatih ulaznica. OKK Sloboda će na svojoj službenoj internet stranici obavještavati o broju preostalih ulaznica.

Ekipe Slobode i Sparsa su prošle godine završile kao dvije prvoplasirane ekipe u A1 ligi te time ostvarile učešće u Ligi 12 u kojoj je do sada u dvije utakmice Sloboda ostvarila dvije pobjede a Spars pobjedu i poraz.

U prošlogodišnjem takmičenju ove dvije ekipe su se sastale šest puta, dva puta u prvenstvu i četiri puta u doigravanju. Ekipa Sparsa je ubilježila pet a ekipa Slobode jednu pobjedu.