Kupljena dva savremena vozila koja će opsluživati sve kategorije kluba

  • 08/10/2013

OKK Sloboda svoju prvu sezonu u elitnom rangu započet će 19. oktobra s Radnikom iz Bijeljine. Kako se približava početak sezone u Tuzli se polako povećava interes za utakmice Slobode, a očekuje se da će rukovodstvo kluba pronaći sredstva za angažman bar jednog ili dvojice provjerenih košarkaša, piše portal bhbasket.ba.

Iza Slobode je solidno odrađena mini-turneja u Zagrebu gdje su ostvarene dvije pobjede i poraz, a u predstojećih 11 dana, koliko je ostalo do starta sezone, nije poznato kada će i hoće li OKK Sloboda imati generalnu provjeru. Također, nije u potpunosti razjašnjen i status Asima Parsa, koji nije bio s ostatkom ekipe na turneji u Zagrebu, ali je redovan na treninzima u Mejdanu.

Kada je riječ o novinama, onda treba reći kako će OKK Sloboda u novoj sezoni koristiti usluge “vlasititog prevoza”, Naime, kupljena su dva savremena vozila, koja su ukrašena klupskim grbom i bojama, a koja će opsluživati sve kategorije OKK Slobode. Nema sumnje kako će se uštedjeti značajna novčana sredstva. Samo da Mercedes bude sretan po Slobodu!

(bhbasket.ba)