OKK Sloboda predstavila Josipa Pandžu: Čast mi je što sam došao u Tuzlu, očekuje nas krvavi rad

  • 22/06/2018

Danas je u  prostorijama OKK Sloboda predstavljen novi šef stručnog štaba Josip Pandža.  U uvodnom dijelu predsjednik kluba Aid Berbić i i član uprave kluba Vedran Lakić predstavili su novog trenera tuzlanskog tima.

“Josip Pandža je najbolje rješenje za klub, te uz Mihajla Vukovića i Bogdana Tanjevića trener koji se okitio titulom prvaka Evrope. Mladi košarkaški stručnjak koji je dosadašnjem radu potvrdio svoj kvalitet. Zadovoljstvo nam je što Josip Pandža došao u Tuzlu, s kojim s potpisali ugovor na četiri godine”, istakao je predsjednik kluba Aid Berbić

“Nakon teške sezone za zaborav,ovo je pravi potez kluba dovođenjem Josipa Pandže , te da će uz njegov stručan rad uz maksimalnu podršku uprave, Sloboda ići putem uspjeha”, rekao je član uprave kluba Vedran Lakić.

Josip Pandža je istakao da mu je čast i zadovoljstvo što došao u Tuzlu na klupu Slobode.

“Zadovoljstvo je obostrano čast mi je što sam u gradu košarke i na klupi kluba sa bogatom tradicijom. Ono što mogu obećati je da ćemo krvavo raditi. Želim od ekipe napraviti jedinstvenu cijelinu u kojoj će igrati svi za jednog jedan za sve. Sloboda ima potencijal u mladim igračima, što se tiče pojačanja, Sloboda zaslužuje pojačanja u pravom smislu te riječi a ne prinove za dokazivanje. Zato ćemo se potruditi da adekvatni igrači pojačaju klub, jer uz iskusne i kvalitetne igrače i potencijal mladih igrača Slobode će doći do izražaja. Napominjem očekuje nas krvavi rad, za početak nam je cilj Liga 6 , a kasnije ABA 2 liga”, izjavio je Josip Pandža.

N.S.