Mladi košarkaši, fokus rada OKK Sloboda Tuzla

  • 13/12/2018

Od kako je prije 5 mjeseci uprava OKK Sloboda Tuzla ukazala povjerenje treneru Josipu Pandži, on se uz rad sa seniorskim timom, usmjerio i na kompletan trenažni proces omladinskog pogona Kluba.

Mlade timove OKK Sloboda Tuzla čine košarkaši svih uzrasta, počev od najmlađih polaznika škole košarke, preko predpionira, pionira, pa sve do kadeta i juniora.

U tom cilju se redovno organizuju i sastanci svih trenera u Klubu koji sa trenerom Pandžom i njegovim asistentom Adnanom Žunićem, analiziraju napredak i ostvarenje dogovorenih ciljeva , te otklanjaju eventualne nedostatke i predlažu nova rješenja.

IMG-2c3033d6fd1ca17c694657c7f89dd7c9-V

Sinergiju rada upotpunjuju i predstavnici Uprave i Skupštine OKK Sloboda zaduženi za omladinski pogon Kluba, koji nastoje obezbijediti dovoljan broj kvalitetnih utakmica za sve uzraste, te druge neophodne uslove, a sve u cilju brušenja naših mladih dijamanata.

Postanite dio ove velike porodice i priključite nam se u ostvarivanju najviših ciljeva Kluba.

Ovim putem ohrabrujemo sve mlade ljude, koji se žele baviti trenerskim poslom da nam se jave, te započnu možda baš u Slobodi, svoju vrhunsku karijeru.

Kontakt OKK Sloboda:

  • Telefon: +387(0)35 258 109
  • e-mail: okksloboda@outlook.com